MES  |  Consultoria  { Resolució de Conflictes }0
0
00
Testimonis

"Es una excelente profesional, con una mente muy estructurada, con gran capacidad de análisis. Analiza las situaciones, crea estrategias para solucionar conflictos y problemas, forma y educa para que las personas integren en su día a día, tanto familiar, relacional como laboralmente la resolución de cualquier conflicto que se le plantee. Es metódica y empática. Sin su ayuda mucha gente estaría perdida en conflictos sin fin, como un pez que se muerde la cola."

 

Elisenda Moreno

Técnico Contable y Tributario

 

"És difícil donar testimoni del que per mi, personalment, ha significat conèixer,i que formi part de la meva vida actualment una professional de la categoria de la Mª Mercè Espina. Ella va començar a formar part del més dur procés que he hagut de viure fa un any i mig, ella només veure'm va dir que ens en sortiríem de tot, que el camí no seria fàcil i que a més a més de la seva ajuda hi havia una gran part que depenia de mi, del meu interior, i de les ganes que un mateix ha de tenir de mirar cap endavant i no caure en el victimisme innecessari i el conformisme de veure la vida passar sempre pensant que la sol·lució de les teves circumstàncies depenen dels demés quan només nosaltres som els autèntics propietaris i gestors de les nostres vides.

La Mª Mercè m'ha ensenyat tot això i més, ha omplert la meva vida i les vides dels que m'envolten de llum, m'ha fet veure quin és el camí correcte en cada moment: emocional, familiar ó laboral. La seva feina és extraordinàriament eficaç i resolutiva i els resultats tan positius no només són pels que anem a visitar-la, si no que indirectament tots els que ens envolten poden ser els usufructuaris dels seus coneixements.

Gràcies Mª Mercè, per donar-nos les eines per treure tota la força i energia que portem a dins de nosaltres, i sobre tot, per saber com fer-les servir."

Mònica Garcia. 

 

"Hi ha moments en què la vida et colpeja. Et passen uns fets, inesperats, que no ets capaç de digerir, ni entendre, ni afrontar. En aquests moments, t’envaeixen sentiments com el dolor, la ràbia, la por… i la ment és tant perversa que fins i tot arribes a negar els fets, no acceptes el que t’està passant.

Aquest és el meu cas: vaig anar a veure la Mª Mercè per resoldre un conflicte de parella. Jo estava desesperada en aquella època, no vivia. Una amiga em va dir: “Si algú et pot ajudar és la Mª Mercè”. De seguida la vaig anar a veure i gràcies a ella vaig poder superar aquella dura etapa de la meva vida en que vaig perdre el marit, la feina, la casa, el cotxe, el pare i també la salut. La Mª Mercè va fer amb mi un treball extraordinari: quan hi vaig anar estava totalment ensorrada i no era capaç de sortir del pou. Ara sóc una persona nova: contenta, segura, capaç i, sobretot, en pau amb mi mateixa.

I el que per mi encara té més valor és que la Mª Mercè m’ha donat eines que em serviran per la resta de la meva vida: eines per saber gestionar els conflictes amb la parella, amb els fills, amb els caps; eines per combatre els sentiments de dolor, ràbia, por,… eines per pujar la meva autoestima; en definitiva, eines per saber afrontar la vida.

Gràcies Mª Mercè per tot el que m’has ensenyat, pel teu recolzament, per la teva humanitat, per la teva professionalitat i pel teu amor.

Em sento molt afortunada per d'haver-te conegut!!"

Montse Boschwww.consultoriaconflictes.es    mespina16810@gmail.com
UA-26522508